De Zegeningen van Communicatie

Wat héérlijk dat we Skype hebben!!
Regelmatig Skype ik met mijn vriendinnen in Nederland en natuurlijk met onze zoon Martijn, die de laatste tijd vaak in beeld komt met Joppe, onze kleinzoon. Gisteravond hebben Henny en ik heerlijk lang geskypt met Martijn en Karlijn, met Joppe op schoot (Daantje was op school, in Nederland was het immers ochtend).  Wat hebben we genoten !

Ik heb een paar keer op Printscreen geklikt en het toeval wilde dat op mijn beeldscherm, náást het Skype venster, ook een foto stond van onze kiwi kleinzoon, het is nu een mondiaal familie kiekje geworden:

Karlijn is nog herstellende van een zwaar ziekbed, des te gelukkiger maken deze beelden ons.
Tot zover deze persoonlijke noot;-)

Dit bericht is geplaatst in Familie en Vrienden, Gezondheid, Nederland met de tags . Bookmark de permalink.