STOP Party Pill Testing on Animals

Ik schaam me echt dood voor New Zealand vanwege deze plannen, heb er geen woorden voor en ben er trots op dat een van Henny’s aviation contacts, tevens geweldige en lieve jonge vrouw/piloot bij AIR NZ nu behoort tot onze Facebook vrienden. Zij zet zich vol overgave in voor de goede zaak, waar wij volledig achter staan.
Klik op de foto om te lezen waar dit over gaat, het is ongelooflijk en ronduit verachtelijk om onschuldige dieren bloot te stellen aan deze tests, waarmee men wil bewijzen dat party pills dodelijk kunnen zijn !!! Alsof we dat nog niet wisten…
In New Zealand zijn chemische drugs een groot probleem, de “laboratoria” rijzen als paddestoelen uit de grond, veel huurhuizen worden daarvoor misbruikt en de eigenaren hebben daar doorgaans totaal geen weet van.

animal_testing

Houd het dan nooit op? Wat een wereld….

Dit bericht is geplaatst in Dierenwelzijn, New Zealand, Opinie, Wijsheden met de tags . Bookmark de permalink.