Zoek jezelf op Google

Jullie hebben dat vast wel eens gedaan. Ik ook, een poos geleden alweer. Toch vind je na een tijd weer andere zoekresultaten, wat logisch is…  Kijk eens bij “Images” (Afbeeldingen)… best grappig!
Op Facebook heb ik al een zoekplaatje gezet waar ik met mijn meisjesnaam op sta, daar loopt nu een “ra-ra wie ziet mij?”  spelletje (lekker kinderachtig;-) )
Zojuist heb ik ook gezocht op mijn “getrouwde status”  Herma Snel. Ditmaal maar eens “Images” aangeklikt.
Er kwam een hele pagina, met daarop één foto waar ik sta, samen met Henny, tijdens een bezoek aan vrienden in Nederland een paar jaar geleden. En ik kwam tot de ontdekking dat, als je op Images zoekt, kennelijk ook door jou gemaakte foto’s worden gevonden, dus zonder personen erop.
In het rijtje boven de foto waarop wij zelf staan, staan twee foto’s van mij. De linker is genomen in Hindeloopen (zeker 12 jaar geleden of nog langer)n en de meest rechtse is een foto van Hamurana Springs. Waarom die motorrijders erop staan is me duister, daar heb ik geen connectie mee;-)
Volgende pagina’s heb ik niet gecheckt, ik ga nu liever koffie drinken een verder in mijn boek.

Google-images-Herma Snel

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Fotografie, Internet, Wetenswaardigheden. Bookmark de permalink.