Limonade Appels?

appels_supermarktNew Zealand produceert een enorme variëteit aan appels, in Nederland zijn geloof ik de Braeburn en de Royal Gala het bekendst. Tijdens onze laatste vakantie daar kocht ik de Royal Gala’s en vond ze niet zo lekker als dat wij ze hier kopen. Zou dat komen omdat ze lang onderweg zijn geweest? Vast wel!

Lemonade_appleIk zie steeds weer nieuwe soorten, althans… nieuw voor mij. Want vandaag viel m’n oog in ene op “Lemonade Apples”
Noooooit van gehoord, noch gezien!

Ik heb er één gekocht om hem uit te proberen en ben thuis meteen Google gaan raadplegen om tot de conclusie te komen dat deze soort al een poos op de markt is.
En… inmiddels geproefd natuurlijk, het belangrijkste onderdeel van dit project;-)
Hij is lekker stevig en friszoet, precies waar ik van houd.

Wat ik overigens leuk vind is dat je hier zakken kleine appels van 1,5 kg kan kopen, die zo lekker even tussendoor weg eten, ik doe dat vaak in de auto. Ze worden gepromoot (maf werkwoord in NL) voor kinderen in het bijzonder. Door hun geringe grootte zijn ze uitermate geschikt voor de lunch boxes die hier mee naar school worden genomen.
De zakken zijn van het merk “YummyFruit” .
Klik eens op mijn afbeelding hieronder, dan surf je naar hun website, die is hartstikke leuk (vind ik).
De site is duidelijk in Flash gemaakt, heel interactief met leuke muziek en er wordt veel informatie gegeven over alle soorten appelen die ze leveren. Helemaal niet saai, echt niet!!

appels_iLove
da’s inmiddels wel duidelijk hè?

Dit bericht is geplaatst in Eten en Drinken, Gezondheid, New Zealand, Wetenswaardigheden met de tags . Bookmark de permalink.