Hier wordt gewerkt

Sorry dat ik niet zoveel schrijf momenteel, ik heb mijn handen vol aan het reorganiseren van mijn foto archief, waarbij ik tijdens dat proces foto’s die ik de moeite waard vind klaar maak voor publicatie op mijn foto website. Alles over een nieuwe boeg qua indeling en nog meer. Dat is een leuke, maar mega, klus.
We zijn een midweekje naar Texel geweest, voor de tweede keer dit jaar. Dat was heerlijk, met uitzicht op zee en de bijbehorende zonsondergangen. Onze camera’s hebben overuren gedraaid.
texel-sunsetschip-p1040653-800pxWat langere vakanties zitten er voorlopig niet in, de behoefte eraan is vooralsnog ook niet groot. Feitelijk wonen we in een vakantiegebied met veel natuur om ons heen en de bijbehorende toeristische belangstelling;-)
Binnenkort ga ik samen met een vriendin mee met een foto workshop van Natuurmonumenten, daarvoor moet verder worden gelopen dan ik momenteel kan, dusss… oefenen en nog eens oefenen en hopen dat we het dan droog houden natuurlijk, want we zijn zuinig op onze camera’s.
Genoeg te doen en genoeg om op te verheugen, dat wel…
De foto hieronder maakt ik laatst, vond dat de wolk een beetje op een hart leek, maar hij schijnt ook iets van een vleermuis te hebben;-) Who cares… ik vind hem de moeite waard!
luchthartenwolk-p1240263-800px

Dit bericht is geplaatst in Fotografie, Huiselijkheden, Internet, Natuur, Nederland, Vakantie. Bookmark de permalink.