Coromandel Foto’s

 

Weer thuis na een korte vakantie. Het weer zat mee en we hebben super genoten van alles wat we hebben gezien, van onze  heerlijke caravan en van de rust midden in de natuur.

Vandaag en morgen staan in het teken van de jaarinspectie van onze Cessna, voor mij is het vandaag meer een was- en strijkdag, caravan opruimen, etc. Omdat ik vandaag en morgen geen tijd heb om foto’s uit te zoeken en te bewerken, heb ik me tijdens de middagboterham beperkt tot het uitzoeken en vervolgens besloten ze niet te bewerken, maar ze m.b.v. een simpel programmaatje in één klap allemaal op maat te brengen.
Het is maar een greep uit de honderden door ons allebei gemaakte foto’s. Later, als ik meer tijd heb ga ik er een stel opnemen in mijn “photography” sectie, waar ze groter worden getoond (en zijn bewerkt).

Hier dus de (bijna) instant voorstelling! Zoals gebruikelijk: Klik op de eerste linksboven, waarna je op groter formaat verder kunt bladeren.

Dit bericht is geplaatst in Bloemen en Planten, Bomen, Flora, Foto-Albums, Fotografie, New Zealand, Vakantie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.