Bankjes in het Bos

Zojuist heb ik de website bijgewerkt van de natuurgroep die het onderhoud verzorgt van ons paradijsje op aarde: Hamurana Springs Reserve
Afgelopen zaterdag was hun laatste, maandelijkse, werkdag van dit jaar, waarop, behalve gebruikelijk onderhoud, ook de plaatsing van de laatste van een serie bankjes en 2 picnic tafels werd afgerond.
Twee vrijwilligers hebben ze gemaakt van Redwood, ze passen naadloos in de natuur en het is heerlijk en gezellig om af en toe ergens even te kunnen zitten.
Voor de website heb ik deze foto collage gemaakt:   (zie ook het bericht dat ik daar heb geplaatst)


Na afloop was er, zoals na elke werkdag, een bbq lunch ten huize van de voorzitter en zijn vrouw, waar we in de afgelopen tijd een vriendschapsband mee hebben gekregen. Ditmaal was de bijeenkomst extra bijzonder omdat het de laatste van het jaar was.
Gelukkig hebben ze een zeer ruim huis, want het regende veel die dag. De sfeer was fantastisch en het buffet overheerlijk en mooi. Pronkstuk was een prachtige ham die smaakte als een engeltje op je tong. Wij zijn geen ham liefhebbers, maar dit was geweldig.
Iedereen had iets meegenomen om het buffet aan te vullen, er was ook een compleet dessert buffet waar menig restaurant een puntje aan kan zuigen;-)

Ik had een pastasalade gemaakt, met scharrelkipfilet, champignons en nog veel meer. Hij valt in het niet bij de ham, maar ik was blij dat hij zeer goed in de smaak viel, er is van gesmuld.


Wat ik vooral zo leuk vond was dat iedereen contact had met iedereen, het is eigenlijk een hardwerkende vriendenclub.

Dit bericht is geplaatst in fotoserie, Kokkerellen, New Zealand. Bookmark de permalink.